Στέλιος Καλαθάς: «Στο διαδίκτυο έχουν βάλει μια ηλικία για μένα τουλάχιστον οχτώ χρόνια παραπάνω»
Showbiz

Στέλιος Καλαθάς: «Στο διαδίκτυο έχουν βάλει μια ηλικία για μένα τουλάχιστον οχτώ χρόνια παραπάνω»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Στέλιος Καλαθάς. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων την ηλικία αλλά και για τον ρόλο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. 

-Είσαι από τους καλλιτέχνες που κρύβεις την ηλικία σου. Φοβάσαι τον χρόνο;

Όχι καθόλου, απλά πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης δεν πρέπει να αποκαλύπτει στοιχεία του εαυτού του. Ούτε πού ανήκει πολιτικά, ούτε ποια ομάδα υποστηρίζει, ούτε πόσο χρονών είναι. Πρέπει να υπάρχει πάντα ένα μυστήριο και μια μαγεία, γύρω από το όνομά του. Να φανταστείς ότι στο google έχουν βάλει μια ηλικία για μένα τουλάχιστον οχτώ χρόνια παραπάνω. Τους έστειλα μια επιστολή και μάλιστα τους είπα να τους δείξω και την ταυτότητά μου. Τελικά δεν το άλλαξαν ποτέ. Με σταματάνε σε ένα νησί το καλοκαίρι και μου λένε: «Μα κύριε Καλαθά είστε τόσο μεγάλος;». Και τους λέω: «Ναι, είμαι τόσο χρονών», δεν τους το χαλάω, ας νομίζει ο καθένας ό,τι θέλει. Άσε τον κόσμο να απορεί πώς δεν μου φαίνεται που είμαι τόσο μεγάλος (γέλια).

stelios-kalathas-2.jpg

Στέλιος Καλαθάς

-Τηλεοπτικά ποια δουλειά σου έχεις ξεχωρίσει περισσότερο και γιατί;

Κοίταξε, θα σου πω την τελευταία, τα «Μυστικά της Εδέμ», καθώς αγάπησα πολύ τον Μπέλλο, τον ρόλο μου. Αλλά και από άλλες δουλειές μου, όπως οι «Επιθυμίες» και το «Καφέ της Χαράς» έχω ωραίες μνήμες. Περνούσαμε ωραία. Στο «Καφέ της Χαράς» μάλιστα είχαμε πάει και στο Βερολίνο ταξίδι 8 μέρες και περάσαμε υπέροχα. Ακόμα και πιο παλιά στα πρώτα σίριαλ, που μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και ανακάλυπτα τα πράγματα, και αυτό είχε την δική του μαγεία επίσης. Όλες οι δουλειές είναι κομμάτια που μας συνθέτουνε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved