Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την τέφρα της σπουδαίας ηθοποιού;
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την τέφρα της σπουδαίας ηθοποιού;

Σε μια ολόλευκη τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι, βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (13/10) η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου.

Την παραλαβή της τέφρας υπέγραψε από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο συντονιστής της ομάδας φίλων της και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος. Αφού την παρέλαβε με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια, ανέλαβε τη φύλαξή της από κοινού με τον επίσης στενό φίλο της Χρονοπούλου, τον σκηνοθέτη Νίκο Σέκερη.

xronopoulou.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso και το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη, στην Αθήνα βρίσκεται, λοιπόν, η αείμνηστη σταρ! Εκεί όπου, όπως είχε αποκαλύψει στην τελευταία της συνέντευξη, ήθελε να μετακομίσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της, φεύγοντας από το σπίτι της στην Παιανία.

1697192751256-523765775-teleftaio-antio-mairi-xronopoulou-(3).jpg

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

Εκεί θα βρίσκεται για αρκετό καιρό, έως το 40ήμερο μνημόσυνό της, ίσως και περισσότερο γιατί πρέπει να αποφασιστεί οριστικά αν τελικώς θα διασκορπιστεί η τέφρα της στο Σούνιο (όπως ήταν η αρχική της επιθυμία, την οποία συνέταξε εγγράφως το 2019) ή αν θα γίνει εναπόθεσή της σε λιτό μνημείο που θα ανεγερθεί στο σπίτι όπου διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία, και στο οποίο θα υπάρχει η επιγραφή που επιθυμούσε: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

mary-xronopoulou.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα εξετάζεται το ενδεχόμενο να διαμοιραστεί η τέφρα της ώστε να εκπληρωθούν και οι δύο επιθυμίες της. Η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως και να έχει, είναι πλέον ελεύθερη! Και το σημαντικότερο, τελικά η Μαίρη, όταν ήθελε κάτι, το κέρδιζε και, όπως απέδειξε, το κέρδιζε και μετά θάνατον, αφού κατάφερε να υλοποιήσει την επιθυμία που δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη: να μετακομίσει από το σπίτι της στην Παιανία στην Αθήνα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved