H Kλέλια Ανδριολάτου πόζαρε ξανά topless και ενθουσίασε (όχι όλους) τους followers της
Showbiz

H Kλέλια Ανδριολάτου πόζαρε ξανά topless και ενθουσίασε (όχι όλους) τους followers της

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει topless η Κλέλια Ανδριολάτου κι όμως συνεχίζει να ενθουσιάζει τους followers της.

Και πώς όχι αφού η νεαρή πρωταγωνίστρια εντυπωσιάζει τόσο με τις πόζες της όσο και με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Αυτό το διάστημα η ηθοποιός βρίσκεται στους Παξούς καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Maestro. Ανάμεσα λοιπόν στα γυρίσματα, η όμορφη ηθοποιός βρήκε χρόνο να απολαύσει όμορφες στιγμές μιας που και ο καιρός είναι ακόμη σύμμαχος. Φορώντας ένα κόκκινο crop μπλουζάκι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε topless και τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

klelia_andriolatou_1694689324_3191607835464047479_186597014.jpg

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν ήταν όλα για καλό… σκοπό αφού δεν έλειψαν και οι «φαρμακόγλωσσες» που αρνούνται με κάθε τρόπο να καταλάβουν πως τα social media είναι προσωπικό πεδίο εκείνου που τα διαχειρίζεται!

Δες τις φωτό στη gallery

«Το να πρέπει να υπηρετείς το βλέμμα κάποιου άλλου. Αν μπεις στη διαδικασία να επιβεβαιώνεις αυτό που είσαι και να το εξηγείς, χάνεις χρόνο για τον εαυτό σου. Δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω αυτό που λένε πως είμαι όμορφη γιατί νιώθει η καρδιά μου όμορφα. Υπάρχουν και μέρες που η καρδιά μου είναι λυπημένη και όλα μου φταίνε. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα», απαντώντας στο αν έχει ανασφάλειες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved