Θέμις Βουτσινά: Η σπάνια εμφάνιση της συζύγου του Μελέτη Ηλία & το ανατρεπτικό της look σε πρεμιέρα
NDP photo agency
Showbiz

Θέμις Βουτσινά: Η σπάνια εμφάνιση της συζύγου του Μελέτη Ηλία & το ανατρεπτικό της look σε πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση Unfriend στο θέατρο Ακάδημος με τη Βάσω Λασκαράκη να επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, εννέα χρόνια μετά, την πρώτη της απόπειρα.

Και ήταν όλοι στο πλευρό της.

Ο φωτογραφικός φακός ανάμεσα στο πλήθος που βρέθηκε στην πρεμιέρα απαθανάτισε τις καλές της φίλες, Αθηνά Οικονομάκου και Νικόλ Παναγιώτου, τον σύζυγός της, Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και τους κουμπάρους της, Μελέτη Ηλία και Θέμιδα Βουτσινά.

voutsina-(4).jpg

Κι εκεί θα σταθούμε καθώς η σύζυγος του Μελέτη Ηλία σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε με το ανατρεπτικό της look.

Για την έξοδό της επέλεξε τζιν σε wide leg γραμμή, ένα t-shirt κι ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια ενώ το πρόσωπό της έλαμπε με το υπέροχο μακιγιάζ που έκανε.

Δες την στη gallery

«Περνάω περιόδους που τον ζηλεύω. Ίσως επειδή είναι αυτός που είναι απέναντί μου, έχουμε δουλέψει τη σχέση έτσι που τα επικοινωνούμε, δεν με έχει δυσκολέψει το επάγγελμα στο κομμάτι της εγγύτητας. Δεν είναι εύκολο και είναι ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας όλο αυτό. Εάν δεν είχαμε παιδιά, στην δεύτερη κρίση θα λέγαμε αντίο. Αλλά όταν έχεις παιδιά, κοπιάζεις. Έχω τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και ο Μελέτης τις εκπληρώνει. Και με αυτή τη δίψα που έχω έβαλα πλάτη σε αυτό. Είμαι εγώ που καμιά φορά πιέζω να συνεχίσει σε πράγματα που αναρωτιέται εάν το χρειάζεται», έχει πει η ίδια για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved