Οι επώνυμοι ψήφισαν... MadWalk!
Showbiz

Οι επώνυμοι ψήφισαν... MadWalk!

Το MadWalk ξεκίνησε με την Βίκυ Καγιά και την πάντα εκκεντρική Τάμτα να προλογίζουν τη μεγάλη βραδιά, ενώ οι επώνυμοι ξεκινήσει από νωρίς να tweet-άρουν!

Στην πρώτη σειρά του Madwalk κάθονται μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίκου με τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


Ο Χάρης, ο Δημήτρης και η Νίκη Πόντε από το X-Factor ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον χώρο ενώ λίγο αργότερα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ο Χάρης Χριστόπουλος, η Μαίρη Σινατσάκη με τη Νικολέττα Ράλλη, η Σάγια, η Λυδία Παπαϊωάννου, ο Μύρωνας Στρατής, η Ρέα Τουτουνζή, οι Onirama, η Έλλη Κοκκίνου, οι πρωταγωνίστριες του νέου σίριαλ του Ant1 Real Housewives, ο Νίκος Κριθαριώτης και ο Χάρης Βαφειάς.

Η ώρα πλησίαζε και οι επώνυμοι δεν σταμάτησαν να φτάνουν! Η Σίσσυ Φειδά, οι Μέλισσες, ο Πάνος Καλίδης, η Όλγα Φαρμάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Σπύρος Σούλης, o Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ελπίδα, η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Σπύρος Λάμπρου, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Παύλος Σταματόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved