Showbiz

Οι επώνυμοι ψήφισαν... MadWalk!

Το MadWalk ξεκίνησε με την Βίκυ Καγιά και την πάντα εκκεντρική Τάμτα να προλογίζουν τη μεγάλη βραδιά, ενώ οι επώνυμοι ξεκινήσει από νωρίς να tweet-άρουν!

Στην πρώτη σειρά του Madwalk κάθονται μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίκου με τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


Ο Χάρης, ο Δημήτρης και η Νίκη Πόντε από το X-Factor ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον χώρο ενώ λίγο αργότερα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ο Χάρης Χριστόπουλος, η Μαίρη Σινατσάκη με τη Νικολέττα Ράλλη, η Σάγια, η Λυδία Παπαϊωάννου, ο Μύρωνας Στρατής, η Ρέα Τουτουνζή, οι Onirama, η Έλλη Κοκκίνου, οι πρωταγωνίστριες του νέου σίριαλ του Ant1 Real Housewives, ο Νίκος Κριθαριώτης και ο Χάρης Βαφειάς.

Η ώρα πλησίαζε και οι επώνυμοι δεν σταμάτησαν να φτάνουν! Η Σίσσυ Φειδά, οι Μέλισσες, ο Πάνος Καλίδης, η Όλγα Φαρμάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Σπύρος Σούλης, o Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ελπίδα, η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Σπύρος Λάμπρου, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Παύλος Σταματόπουλος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved