Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτό με την σύζυγό του – Με casual look στη… Νέα Υόρκη
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτό με την σύζυγό του – Με casual look στη… Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη με την σύζυγό του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Το ζευγάρι ταξίδεψε με αφορμή το New York Greek Film Expo, το ετήσιο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου για τους Νεοϋορκέζους καθώς έχει επιμεληθεί τη μουσική της ταινίας «Εκεί που ζούμε» του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα. Φυσικά στο πλευρό του πάντα η γοητευτική σύζυγός του, Μαρίνα Κατσιώτη.

nikosportokaloglou_1670315868_2987148468556121613_5534307299.jpg

Ο καλλιτέχνης μάλιστα μοιράστηκε στιγμιότυπα και σε ένα από αυτά είδαμε το ζευγάρι να ποζάρει με casual look, μια φωτογραφία που κέρδισε δεκάδες like.

«Χαιρετίσματα από το χωριό. Το Greenwich Village εννοώ. Φιλιά σε όλους σας!», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τους μαζί

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved