Madonna: Η συγκινητική στιγμή στη συναυλία – αφιέρωμα στον Michael Jackson
Showbiz

Madonna: Η συγκινητική στιγμή στη συναυλία – αφιέρωμα στον Michael Jackson

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της η Madonna ξεκίνησε την περιοδεία της. 

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν η «βασίλισσα» της ποπ αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα παρέμεινε στην εντατική για μερικές ημέρες.

madonna.jpg

Η 64χρονη ξεκίνησε την περιοδεία της με τίτλο “Τhe Celebration Tour” χθες βράδυ, από το Λονδίνο «κλέβοντας» τις εντυπώσεις τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με την σκηνική της παρουσία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής στον Michael Jackson.

Δες το βίντεο

Οι οθόνες έδειχναν την Madonna και τον τραγουδιστή να χορεύουν μαζί και στη συνέχεια να αγκαλιάζονται, ενώ στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «δεν θα μπορέσω ποτέ να πω αντίο», γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση και πολλά δυνατά χειροκροτήματα

MADONNA-2.jpg

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει», είχε γράψει η Madonna στην ανάρτησή της όταν ανακοίνωσε πως επιστρέφει με την περιοδεία της, η οποία ξεκίνησε από το Λονδίνο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved