Κατερίνα Στικούδη: Πήγε καλεσμένη σε γάμο με φανέλα του μπάσκετ και huge κοσμήματα
NDP photo agency
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Πήγε καλεσμένη σε γάμο με φανέλα του μπάσκετ και huge κοσμήματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη μας εκπλήσσει με το look της αλλά αυτή τη φορά έκανε την πιο αναπάντεχη εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια που διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο γάμο του Ισορροπιστή.

Ο γνωστός ράπερ Ισορροπιστής, κατά κόσμον Νίκος Παυλίδης παντρεύτηκε χθες (14/10) την εκλεκτή της καρδιάς του, την αγαπημένη του Δήμητρα, παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών.

4320_DIMITRA_TSONOY_NIKOS_PAVLIDIS_14102023.jpg

Ανάμεσά τους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη. Και όχι δεν επέλεξε ούτε φόρεμα, ούτε κοστούμι, ούτε γόβες.

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε λευκό πουκάμισο και φανέλα του μπάσκετ από πάνω σε γαλάζιο τόνο με κίτρινες ρίγες και τα συνδύασε με γκρι masculine παντελόνι και λευκά sneakers ενώ έδωσε μια σικ νότα επιλέγοντας huge μαργαριταρένια κοσμήματα.

Δες την στη gallery

Ο ίδιος ο Ισορροπιστής είχε αποκαλύψει πριν από έναν μήνα για τον γάμο του: «Το άφησα πάρα πολύ καιρό, πέντε χρόνια. Μεσολάβησαν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, κορονοιοί, ό,τι υπάρχει και πλέον είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο φως. Ήρθε η στιγμή επιτέλους να προχωρήσω. Το κορίτσι μου το λένε Δήμητρα. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι και δείχνω την αγάπη μου κάθε μέρα»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved