Θανάσης Βασιλόπουλος: Η απαξίωση στα πρώτα του βήματα, οι δύσκολες στιγμές στο Αγρίνιο & η κατάθλιψη
Showbiz

Θανάσης Βασιλόπουλος: Η απαξίωση στα πρώτα του βήματα, οι δύσκολες στιγμές στο Αγρίνιο & η κατάθλιψη

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο μετρ του κλαρίνου ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα... 

«Στο Αγρίνιο δεν έζησα πολλές δυνατές εμπειρίες πάνω σε αυτό ως πλανόδιος μουσικός. Ήμουν πολύ μικρός, οπότε και πολλά πράγματα δεν τα έβλεπα και δεν με απασχολούσαν κιόλας.

Όταν όμως ήρθαμε στην Αθήνα και είχαμε τότε τα θέματά μας, τα προβλήματά μας και άρχισα να πηγαίνω με τα ξαδέρφια μου σε ταβέρνες, παντού, θυμάμαι σκληρές στιγμές, αλλά και κόσμο που έκλαιγε. Υπήρχαν και απαξιωτικές στιγμές» είπε ο γνωστός μουσικός και μετρ του κλαρίνου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν από το Αγρίνιο ήρθε στην Αθήνα με την οικογένειά του. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Είχε γίνει κάτι σοβαρό στο Αγρίνιο, μια φασαρία για αυτό φύγαμε για την Αθήνα. Μάλλον ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για να φύγουμε. Φύγαμε μια μέρα, δεν τα θυμάμαι καλά τα πράγματα. Δεν είχαμε πάνω μας πράγματα, μόνο κάτι χαλιά για να καθίσουμε. Είχα πάθει και μια ψιλοκατάθλιψη. Είχα τους φίλους μου και για αρκετό καιρό δεν μιλούσα. Μόνο σιωπή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved