Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τον γιο του στα γυρίσματα της Φάρμας - Το στιγμιότυπο που ανέβασε
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τον γιο του στα γυρίσματα της Φάρμας - Το στιγμιότυπο που ανέβασε

O γιος που έχει αποκτήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τον γνωστό σεφ και παρουσιαστή... 

Και μπορεί τα γυρίσματα για τη Φάρμα να είναι πολύωρα και μερικές φορές κουραστικά, όμως όταν ξέρει ότι θα περάσει λίγο χρόνο εκεί, έχει μαζί του και τον μικρούλη ο οποίος είναι η χαρά της ζωής του.

Ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε σήμερα (16/10) φωτογραφία του με τον γιο του εν ώρα γυρισμάτων. Συγκεκριμένα στη φωτό απεικονίζεται ο ευτυχισμένος μπαμπάς να έχει τον μικρό στην αγκαλιά του και να παίζουν. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η αγάπη μου», κάνοντας ακόμα πιο τρυφερή την ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Σεπτέμβριο και ολοκλήρωσε την ευτυχία του γνωστού σεφ και παρουσιαστή με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία προσπαθούν, όσο μπορούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνια θα δει κανείς στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, όμως αυτό πλέον συμβαίνει μόνο όταν θέλει να μοιραστεί με τους followers του στιγμιότυπα με τον χαριτωμένο μπόμπιρά του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved