Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η σχέση της σήμερα με τον  Σχίζα – «Θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η σχέση της σήμερα με τον Σχίζα – «Θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Στάθη Σχίζα on camera!

«Είμαι ανοιχτή… καλώς να έρθει, αν είναι να έρθει και όποτε έρθει. Προς το παρόν είμαι μόνη μου. Ενοχλήθηκα με τα δημοσιεύματα που με ήθελαν ξανά με τον Στάθη (Σχίζα) και δεν θέλησα να δώσω κάποια απάντηση, αλλά δεν μου αρέσει να ακούγονται ανακρίβειες και να βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα για τη ζωή μου.»

Και πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έχουν βγει κάποια άρθρα που μιλάνε για κάποιες κρυφές συναντήσεις και θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό, γιατί δεν ισχύει τίποτα. Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Στάθη» και ούτε τυπικές σχέσεις έχουν, όπως η ίδια επεσήμανε.

panagiotarou-sxizas-cover.jpg

Για τον πρώην σύζυγό της, τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά στους ρεπόρτερ: «Έχουμε άψογες σχέσεις και τον αγαπώ πάρα πολύ».

Μάλιστα, ρεπόρτερ τη ρώτησε αν θα έλεγε την ίδια φράση και για τον Στάθη Σχίζα και εκείνη απάντησε: «Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι και δύο διαφορετικές καταστάσεις με τον Αριστομένη υπήρξα παντρεμένη και έχω περάσει πολλά στάδια στη ζωή μου γιατί ήμουν μαζί του από μικρή και μεγάλωσα…»!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved