Γιατί χάθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου από την ελληνική τηλεόραση; Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα
Showbiz

Γιατί χάθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου από την ελληνική τηλεόραση; Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα

Η Βασιλική Ανδρίτσου μας έχει χαρίσει μαγικές στιγμές γέλιου μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που αναλάμβανε κατά το παρελθόν στην τηλεόραση. 

Μόνο που φέτος δεν την έχουμε δει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ ενώ δεν έχει εμφανιστεί στη μικρή οθόνη ούτε ως guest σε κάποια σειρά, την ίδια ώρα που η τηλεόραση κατακλύζεται από 39 σειρές.

Τι συνέβη αλήθεια και φέτος η Βασιλική Ανδρίτσου δεν ανήκει σε κάποια τηλεοπτική παρέα;

Η αλήθεια είναι πως μετά τον ρόλο της πέρυσι στην κωμική σειρά Εκτός Υπηρεσίας του ΑΝΤ1 που δεν σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία, η Βασιλική Ανδρίτσου αποφάσισε να αφοσιωθεί στο θέατρο.

Αυτή η επαγγελματική δραστηριότητα της αφήνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο άλλωστε για να είναι μαζί με την κόρη της Ανθέλια και να βρίσκεται κοντά της σε αυτή την τρυφερή ηλικία που χρειάζεται, όπως όλα τα παιδιά, τη μανούλα της.

Έτσι, έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στο πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει στο έργο «Οι Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκό το οποίο μάλιστα κάνει σήμερα, 21 Οκτωβρίου, πρεμιέρα στο θέατρο «Θέατρον», με μία πλειάδα κορυφαίων και εξίσου ταλαντούχων ηθοποιών, ανάμεσά τους οι Τάσος Χαλκιάς, Νίκη Παλληκαράκη, Ορέστης Τρίκας, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Ελευθερία Πάλλα, Φιλίππα Κουτούπα, Ραφαέλ Αριστοτέλους και Ειρήνη Αγγελοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και επίσης οι Ελίνα Γιαννάκη, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Στεφανία Δράκου, Νικόλας Καλιδώνης, Στέφανος Καλτσής, Δημήτρης Μπαμπιανιώτης, Ρίνο Τζάνι, Τζούλι Τσόλκα, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Γιώργος Τσουρουνάκης και Γιάννης Φιλίππου.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved