Bachelor 2 - Θυμάστε την Αθηνά New York; Αγνώριστη, δύο χρόνια μετά τη νίκη της
Showbiz

Bachelor 2 - Θυμάστε την Αθηνά New York; Αγνώριστη, δύο χρόνια μετά τη νίκη της

Με το Bachelor 2 στο οποίο συμμετείχε, η Αθηνά New York απέκτησε δημοφιλία στην Ελλάδα σε μία περίοδο που οι τηλεθεατές, είχαν κλειστεί στο σπίτι λόγω καραντίνας. 

Ήταν τότε που ο κορονοϊός «σάρωνε» τα θύματά του και παγκοσμίως η πανδημία είχε δημιουργήσει αμέτρητα προβλήματα.

Η Αθηνά κέρδισε την καρδιά του Αλέξη Παππά και όλα έδειχναν πως οι δυο τους θα καταφέρουν να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με αφορμή τη γνωριμία τους στο παιχνίδι.

Κάτι που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος αφού οι δυο τους, λόγω απόστασης κυρίως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανά τα συναισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλον στο τέλος του παιχνιδιού στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η Αθηνά.

Δύο χρόνια μετά, η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή, η οποία γινόταν πολύ συχνά viral με τις απίστευτες ατάκες της συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι ζει στη Νέα Υόρκη, κάνει συχνά ταξίδια στο Χόλιγουντ, συνεχίζοντας να κυνηγά το όνειρό της να γίνει διάσημη στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Από τότε που τη θυμόμαστε βέβαια στο Bachelor, η Αθηνά έχει αλλάξει πολύ, φροντίζοντας να κάνει τις απαραίτητες -για την ίδια- αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της αλλά και να γυμνάζεται συνεχώς για να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πώς είναι σήμερα, όπως ποζάρει για την προσωπική της σελίδα στο Instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved