Αίας Μανθόπουλος: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη και η σημαντική απώλεια για την οποία μίλησε
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη και η σημαντική απώλεια για την οποία μίλησε

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» άφησε σήμερα το απόγευμα ο Αίας Μανθόπουλος σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο 61χρονος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. 

Ο ίδιος τελικά δεν κατάφερε να επανέλθει παρά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

1697233209052-15606780-manthopoulos-(10).jpg

Η τελευταία συνέντευξη

Ο Αίας Μανθόπουλος παραχώρησε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ τον Σεπτέμβριο του 2022 με αφορμή την απώλεια της πολυαγαπημένης του θείας, Ειρήνης Παπά. Συγκεκριμένα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για όσα διάβαζε για τη θεία του.

«Έχασα τη θεία μου, αλλά νομίζω πως ήταν ένας άνθρωπος που εκπροσωπούσε όλη την Ελλάδα. Μόνο από τα σχόλια που διαβάζω στα social media, δεν έχω λόγια. Μόνο από αυτά που γράφουν οι άνθρωποι, καταλαβαίνω ότι πραγματικά την είχε αγαπήσει πάρα πολύ ο ελληνικός λαός για το ταλέντο, την ομορφιά και τις πολιτικές της θέσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε ψέματα, ένας άγγελος επί γης. Τώρα πήγε να συναντήσει τους υπόλοιπους», είχε πει αρχικά για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο της Ειρήνης Παπά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί κι υποστηρίζουν πως η ηθοποιός ήταν η μητέρα του. «Δυστυχώς, είχαμε και κάποια φαινόμενα σε έντυπα, ακόμα δεν τη σκέπασε το χώμα και κάποιοι παρουσιάζονται ως επίδοξοι γιοι και κόρες. Διάφορες κακόβουλες φαντασιώσεις. Ήταν μια ιστορία, για την οποία δεν με άφηναν ήσυχο κάποτε και τώρα το ανανέωσαν», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο:

«Η Ειρήνη ήταν μια γυναίκα που έβγαινε από τα στερεότυπα, μια δωρική και σεβαστή μορφή που έφυγε από τα όρια της Ελλάδος. Ένας άνθρωπος που έφυγε και σε άλλες σφαίρες με το ταλέντο, τη δουλειά και τη διεθνή αναγνώριση που είχε», τόνισε στη συνέχεια ο ανιψιός της.

Τέλος, εξήγησε πως ο ίδιος την έζησε περισσότερο κατά την παιδική του ηλικία. «Ήταν ένας άνθρωπος, τον οποίο τον έβλεπα πιο συχνά όταν ήμουν μικρός, παρά όταν μεγάλωσα. Πάντα έλειπε σε κάποιο υπερατλαντικό ταξίδι ή είχε γύρισμα κάπου. Στην Τυνησία, στην έρημο με τον Άντονι Κουίν και το μεσημέρι μπορεί να τρώγαμε μαζί στο σπίτι», είπε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved