Αίας Μανθόπουλος: Συγκλονισμένη η Ελένη Ράντου με τον θάνατό του - «Η παρέα όλο και λιγοστεύει»
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Συγκλονισμένη η Ελένη Ράντου με τον θάνατό του - «Η παρέα όλο και λιγοστεύει»

Να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο και συνεργάτη Αίαντα Μανθόπουλο θέλησε η Ελένη Ράντου η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό μία φωτογραφία του και έγραψε μερικά λόγια από καρδιάς.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο και η Ελένη Ράντου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

aias.jpg

Αίας Μανθόπουλος

«Καλό σου ταξίδι στο φως, αγαπημένε μας. Πρόωρα μας έφυγες… Η παρέα όλο και λιγοστεύει…», γράφει η Ελένη Ράντου στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της.

AIAS2.png

Αίας Μανθόπουλος

Η τηλεοπτική συνύπαρξη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο «Η κατά πανουργίαν ασθενής», που είδαμε τον αείμνηστο ηθοποιό να υποδύεται τον σύντροφό της.

Δείτε μία σκηνή από το συγκεκριμένο επεισόδιο

Σας θυμίζουμε πως ο Αίας Μανθόπουλος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία.

f43811fe-manthopoulos.jpg

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου “Αττικόν” για τον θάνατο του ηθοποιού:

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved