Showbiz

Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη για τις πλημμύρες – «Ανέβαινε το νερό και δεν ήξερα από πού να φύγω»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τρομακτικές καταστάσεις που βίωσε με τις πλημμύρες στο Πήλιο.

Η δημοσιογράφος και σεφ βρέθηκε στην εκπομπή και προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση. Η ίδια στάθηκε ιδιαιτέρως στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην περιοχή.

«Την ώρα που με παίρνατε στο τηλέφωνο πνιγόμασταν. Δεν κατάλαβα ότι σας μιλούσα. Μου το είπε μετά ο κόσμος. Δεν κατάλαβα ότι σας είχα μιλήσει γιατί ανέβαινε το νερό και δεν ήξερα από που να φύγω. Μιλούσα και ήμουν σε μία αντίδραση να κρατηθώ στη ζωή, αλλά δεν ήξερα σε ποιον μιλούσα. Πόσο μάλλον ότι έδινα συνέντευξη εκείνη την ώρα. Η ψυχή μου το ήξερε» ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη.

ert32.jpg

Στη συνέχεια η σεφ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Πήλιο σήμερα μετά τις καταστροφές: «Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη τώρα. Όλο το νότιο Πήλιο έχει εντελώς καταστραφεί. Όλες οι παραλίες έχουν καταστραφεί. Το χωριό μου δεν υπάρχει πια. Δεν αναγνωρίζεις που είσαι. Κατέβηκα προχθές κι ακόμα μετράμε τα δράματα. Δεν υπάρχει ούτε ένα σπίτι, δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχουν μόνο φοβερές ιστορίες…» εξομολογήθηκε η Ελένη Ψυχούλη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved