Δανάη Μιχαλάκη: Η αλλαγή στα μαλλιά της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο ξέφρενος χορός
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Η αλλαγή στα μαλλιά της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο ξέφρενος χορός

Τι και αν είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Δανάη Μιχαλάκη χορεύει στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ, Παραλία, ενώ πριν λίγα 24ωρα επισκέφτηκε το κομμωτήριο και άλλαξε τα μαλλιά της.   

Και μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις άλλου περιεχόμενου εκτός των επαγγελματικών της και σπάνια μερικών καθημερινών της στιγμών, αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε ευχάριστα με την ανάρτηση στα social media.

Στο βίντεο η Δανάη Μιχαλάκη χορεύει ξέφρενα με εμφανή την κοιλίτσα της που πλέον έχει μεγαλώσει πολύ.

Όσο για την επίσκεψη στο κομμωτήριο που έκανε το πρωί της Τρίτης, 17 Οκτωβρίου η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να κάνει μία safe αλλαγή στο hair look της, υιοθέτησε χαλαρές μπούκλες.

Δείτε την και εσείς παρακάτω την αλλαγή που έκανε στα υπέροχα ξανθά μαλλιά της

«Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνά πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα. Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα, ήθελα να γίνω μαμά. Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την περιόδο της εγκυμοσύνης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved