Δανάη Μπάρκα: «Κάποιες ημέρες καταναλώνω τρομακτικά πολλές ώρες στα social media και το μετανιώνω»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Κάποιες ημέρες καταναλώνω τρομακτικά πολλές ώρες στα social media και το μετανιώνω»

Για τη σχέση της με τα social media, τις ώρες που «καταναλώνει» σε αυτά αλλά και για όσα χρειάζεται κάποιος για να ξεχωρίσει στο χώρο του θεάματος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δανάη Μπάρκα.

Πόσο χρόνο καταναλώνεις στα social media και πόσο σημαντική είναι για σένα η εικόνα που προβάλλεται εκεί;

barka-(1).jpg

«Κάποιες ημέρες τρομακτικά πολλές ώρες και το μετανιώνω όταν πηγαίνω για ύπνο. Υπάρχουν όμως και περίοδοι που περνώ τη φάση της εξαφάνισης, την οποία έχω γενικά ανάγκη. Στην καθημερινότητα η εικόνα μου στα social media είναι η αληθινή. Δηλαδή, αν κάποιος με ακολουθεί, θα δει από στιγμές από τη δουλειά μέχρι τις τρέλες που θα κάνω με τις φίλες μου ή βίντεο με τη γιαγιά και τα σκυλιά μου. Αυτή είναι σίγουρα μια πλευρά μου, αλλά υπάρχουν κι άλλες που δεν μοιράζομαι με κανέναν ή μόνο με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Παλεύω να μη μένω στην παγίδα της εικόνας, αλλά να τονίζω ότι είναι σημαντικότερο να είμαστε οι εαυτοί μας και, όταν το καταφέρνουμε, είναι ανακουφιστικό»

Τι χρειάζεται κάποιος για να ξεχωρίσει στο χώρο του θεάματος εκτός από ταλέντο;

«Δεν γνωρίζω αν είμαι σε θέση να κρίνω. Αν με ρωτάς ως τηλεθεάτρια, μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου γεννούν αισιοδοξία ή με κάνουν να γελώ ή να βλέπω ότι αυτό που κάνουν δεν το βαριούνται. Όλα τα επαγγέλματα απαιτούν υπομονή, προσήλωση, σκληρή δουλειά και εφόδια. Φυσικά, πάντα παίζουν ρόλο οι συνεργάτες. Χωρίς ομάδα, δεν μπορεί να συμβεί τίποτα»

Ποιο είναι το motto σου;

BARKA-(3).jpg

«Όπως ανέφερα, ένα motto μου είναι «μοιρασμένη χαρά διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος μισός πόνος». Γενικά, οι λέξεις που αγαπώ είναι «τόλμη», «ρίσκο» και «αγάπη». Ένας φίλος μου επίσης μου είπε «για πράγματα που αλλάζουν καν για πράγματα που δεν αλλάζουν μην αγχώνεσαι» και μου έκανε ένα κλικ, οπότε το κρατώ»

Σε τι πιστεύεις και σε τι γυρνάς την πλάτη;

«Πιστεύω στους καλούς ανθρώπους - όσο κι αν κάποιοι συνεχώς κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χάσουμε την ελπίδα μας. Πιστεύω στο ρομαντισμό, πιστεύω στην αλήθεια. Πιστεύω σε οτιδήποτε με κάνει να κοιμάμαι ήρεμη το βράδυ. Γυρνώ την πλάτη σε ό,τι τοξικό, ψεύτικο και «επιτούτου» νιώθω πως υπάρχει γύρω μου», λέει η παρουσιάστρια στο Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved