Λάνα Ντελ Ρέι: Γυναίκα την κατηγορεί πως χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία στη μουσική της – Τι απαντά
Showbiz

Λάνα Ντελ Ρέι: Γυναίκα την κατηγορεί πως χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία στη μουσική της – Τι απαντά

Η Λάνα Ντελ Ρέι απάντησε στα σχόλια μίας TikToker, η οποία την κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί «μαύρη μαγεία» για να επηρεάσει το κοινό της, προκειμένου να ακούει τη μουσική της.

Σε βίντεο που ανάρτησε πρόσφατα στο TikTok, η γυναίκα ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τη «δαιμονική της ενέργεια» για να αρέσει στους θαυμαστές της. «Όποια μαγεία κι αν χρησιμοποιεί η Λάνα Ντελ Ρέι, τα ξόρκια που βάζει στη μουσική της για να την κάνει ελκυστική, αυτοί οι δαίμονες προσκαλούνται στο πλήθος και μπαίνουν μέσα μας αν παρευρεθείτε σε κάποια συναυλία. Αυτοί οι δαίμονες θα καταστρέψουν τη ζωή μας», ακούγεται να λέει η γυναίκα στα βίντεο της στο TikTok. Στη συνέχεια, έθεσε ένα παράδειγμα.

1675024485766-47719128-Lana-Del-Ray2.jpg

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει κάποιους θαυμαστές της Λάνα Ντελ Ρέι να πέφτουν ταυτόχρονα κάτω, ενώ είναι σε μία συναυλία της. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι συνέβη κι έπεσαν. Η 38χρονη τραγουδίστρια δεν άφησε ασχολίαστα τα βίντεο της γυναίκας. Συγκεκριμένα, σχολίασε κάτι που είπε εκείνη, ότι η Λάνα Ντελ Ρέι τραγουδά στίχους από τη Βίβλο. «Σκύ**, ξέρω τους στίχους της Βίβλου καλύτερα από εσένα», απάντησε.

«Υ.Γ. εκπέμπεις ενέργεια σούπερ γκρέμλιν. Όχι με την καλή έννοια», πρόσθεσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved