Μανθόπουλος: Στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο του μήνυμα μια ημέρα πριν μπει στο νοσοκομείο
Showbiz

Μανθόπουλος: Στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο του μήνυμα μια ημέρα πριν μπει στο νοσοκομείο

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε στα 61 του χρόνια μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και συνάδερφός του δημοσίευσε το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε πριν μπει στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αν και έδωσε γενναία μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έφυγε σε ηλικία 61 ετών αφήνοντας όμως πίσω του έργο στην Τέχνη και ρόλους μέσα από πολύ επιτυχημένες σειρές.

Ο ηθοποιός μία ημέρα πριν μπει στο νοσοκομείο είχε στείλει μήνυμα στον Χάρη Βορκά στο facebook αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να του απαντήσει και δημοσίευσε το μήνυμά του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας: «Αντίο Αίαντα. Θα κρατήσω το μήνυμά σου, μια μέρα πριν από το νοσοκομείο. Συγγνώμη που δεν πρόλαβα να σου απαντήσω».

AIAS.png

Η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου είπε στο Πρωινό μία μέρα πριν την κηδεία του ηθοποιού: «Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ».

Η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Κοιμητήριο της Παιανίας.

1697233209052-15606780-manthopoulos-(10).jpg

Δείτε παρακάτω το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Αίας στον συνάδερφό του πριν μπει στο νοσοκομείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved