Θάνος Πετρέλης: «Με τη σύζυγό μου δεν φτάσαμε σε σημείο να πούμε χωρίζουμε»
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: «Με τη σύζυγό μου δεν φτάσαμε σε σημείο να πούμε χωρίζουμε»

Ήταν πριν 21 χρόνια όταν μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το «Fame Story 1», κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα νέο λαϊκό αστέρι! 

Οι προσδοκίες όλων επαληθεύτηκαν και ακολούθησαν χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά τα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται. Για τον ίδιο ωστόσο το σπουδαιότερο κατόρθωμα του δεν είναι άλλο από την υπέροχη οικογένεια που δημιούργησε με τη σύζυγό του Σοφία Μοσχοπούλου και τις τρεις κόρες τους. Ο λόγος για τον Θάνο Πετρέλη

8251a985-thanos-petrelis-2.jpg

Η μια σου κόρη έπαιξε και στο νέο σου βίντεο κλιπ. Έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν με το τραγούδι;

Αυτό έγινε επειδή το κομμάτι ήταν πιο χαλαρό και εύθυμο και ταίριαξε το κόνσεπτ. Δεν έχει εκδηλώσει όμως κάποιο από τα παιδιά τη θέληση να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά τους αρέσει η μουσική. Τραγουδάνε καλά μπορώ να πω. Αν είναι λοιπόν να γίνει κάτι, θα γίνει. Δεν θα πιέσω, αλλά ούτε και θα αποθαρρύνω τις κόρες μου, αν θελήσουν να ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο και να γίνουν τραγουδίστριες.

Έχεις άγχος για το πώς μεγαλώνουν οι κόρες σου σήμερα;

Κάθε γονέας το έχει καθημερινά. Ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαστε αλέρτ σε οτιδήποτε πρέπει να έρθει, μιας και έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την επήρεια των social media, η οποία είναι η μάστιγα της εποχής, όσον αφορά τα νέα παιδιά.

1675212306205-684138423-edf44660-thanos-petrelis-oikogeneia.jpg

Με την σύζυγό σου πώς έχετε καταφέρει και κρατάτε ζωντανό τον γάμο σας;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μυστικό. Γνωριζόμαστε πριν καν ξεκινήσω να κάνω εγώ αυτή τη δουλειά. Αν την γνώριζα μετά, μπορεί να ήταν λίγο διαφορετικά, γιατί θα γνώριζε τον Πετρέλη με τις επιτυχίες. Οπότε μπορεί να ήταν διαφορετική και η συμπεριφορά της. Επειδή όμως έχουμε γνωριστεί από 20 χρονών και ζήσαμε όλη τη διαδρομή μαζί, θεωρώ ότι και αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας έδεσε.

Ακόμη και κρίσεις να υπήρξαν, δεν φτάσατε ποτέ κοντά στον χωρισμό;

Όχι, ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να πούμε χωρίζουμε, και το διαλύουμε.

1675171688100-814948711-PETRELIS-4.jpg

Ζηλεύει όταν βλέπει να σε προσεγγίζουν θαυμάστριες;

Το χειρίζεται με τον σωστό τρόπο. Καμιά φορά, όταν δεν διαχειρίζεται κανείς σωστά μια τέτοια κατάσταση και βγαίνουν ζήλειες και κάτι παραπάνω, δημιουργούνται εντάσεις που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος του γάμου. Η Σοφία όμως διαχειρίζεται άψογα όλη αυτή την κατάσταση με τις θαυμάστριες και της αξίζουν τα εύσημα.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved