Fame Story: Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου; Αγνώριστος πλέον, 21 χρόνια μετά
Showbiz

Fame Story: Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου; Αγνώριστος πλέον, 21 χρόνια μετά

Το Fame Story επέστρεψε με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη αυτή τη φορά, μέσα από τη συχνότητα του Star και πολλές μνήμες από το παρελθόν ζωντάνεψαν.

Μία έκπληξη ήταν και η επιστροφή του Νίνο στην ακαδημία, αυτή τη φορά σε άλλο ρόλο φυσικά και όχι ως παίκτης όπως τον είχαμε γνωρίσει. Πολλοί είναι εκείνοι που ξαφνικά θυμήθηκαν παλαιότερους παίκτες που συμμετείχαν πριν από πάνω από 20 χρόνια στο παιχνίδι.

Θυμάστε όμως τον Γιώργο Χρήστου; Ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Πάτρα, συμμετείχε στο Fame Story 2 και δεν είχε καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα. Κατέλαβε τότε την 4η θέση όμως είχε αγαπηθεί από το κοινό και έκανε τη δική του καριέρα μετά το τέλος του μουσικού ριάλιτι. Το 2003 ο τραγουδιστής ήταν 26 χρόνων και σήμερα είναι 46.

giorgos-christou-fame-story.jpg

Ο Γιώργος Χρήστου, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην συνεχίσει το τραγούδι ωστόσο διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Πλέον, είναι πραγματικά αγνώριστος. Έχει γκριζάρει και είναι γεμάτος τατουάζ όμως παραμένει όμορφος και εντυπωσιακός. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και τα σπορ όπως το σκι και οι καταδύσεις.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Χρήστου στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved