Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»

H Σοφία Βόσσου μίλησε στο Happy Day για την προσωπική της ζωή, την περιπέτεια υγείας της και αναφέρθηκε στον πολιτικό γάμο της κόρης της.

Αρχικά η τραγουδίστρια μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για την περιπέτεια υγείας της: «Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε».

Και πρόσθεσε η τραγουδίστρια: «Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική».

Και υπογράμμισε για την προσωπική της ζωή: «Έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου 3 φορές. Με τη μία περίπτωση από τις τρεις θα ήθελα να ήμουν σε σχέση αλλά δεν ξέρω και αν μπορώ. Εγώ λέω ναι αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, το μέσα μας αλλάζει» και τόνισε ότι ο άντρας είναι εκείνος που πρέπει πάντα να κάνει την πρώτη κίνηση.


Και για την προσωπική ζωή της κόρης της και το σύμφωνο συμβίωσης, δήλωσε: «Ήταν αναμενόμενο να πάρει δημοσιότητα, είναι μία περίεργη σχέση. Δεν μου άρεσε που χαρακτήριζαν τον γαμπρό μου κρατούμενο…. Εμένα με ενδιαφέρει που η κόρη μου είναι ευτυχισμένοι, που επέλεξαν οι δύο τους και είναι καλά… Η ζωή είναι δική τους και μπροστά τους και θα τους στηρίζω… Θα βγει σύντομα από τη φυλακή».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι, η μητέρα μου ήταν αντίθετη, ήταν και λίγο δεσποτική. Ο πατέρας μου την… τράβαγε»!


Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved