Συγκλονίζει η Αναστασία Έδεν: «Γνωστός συνθέτης μου κατέστρεψε τη ζωή»
Showbiz

Συγκλονίζει η Αναστασία Έδεν: «Γνωστός συνθέτης μου κατέστρεψε τη ζωή»

Συγκλονιστικά τα όσα αποκαλύπτει η Αναστασία Έδεν.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη, αποκάλυψε πως υπέστη λεκτική βία από γνωστό συνθέτη, του οποίου το όνομα φοβάται να πει δημόσια καθώς όπως λέει: «Φοβάμαι πολύ. Είναι πάρα πολύ γνωστός, πρώτη γραμμή και αν πω το όνομά του, μπορεί ποτέ να μην ξαναδουλέψω»

eden-(2).jpg

Από 16 χρόνων είσαι στο χώρο, παρ’ όλα αυτά, έχεις φτάσει εκεί που θες;

«Όχι, δεν έχω πετύχει το στόχο που θα ήθελα από άποψη αναγνωρισιμότητας, καλλιτεχνικά και ουσιαστικά πάνω στη μουσική. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα κι εργασία. Έχω γνωρίσει πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Έχω αποκομίσει μια μικρή «περιουσία» απ’ όλη αυτή τη διαδρομή, την οποία όμως δεν μπορώ να πω ότι έχω εξαργυρώσει σε αναγνωρισιμότητα και δεν έχει φτάσει στον κόσμο το μήνυμα το καλλιτεχνικό που ήθελα να δώσω»

Γιατί πιστεύεις ότι έχει γίνει αυτό;

«Γιατί θα πρέπει να κάνει κάποιος σε αυτό το μουσικό χώρο κάποιες παραχωρήσεις, που ίσως είναι κόντρα στο χαρακτήρα του, και πολλές φορές θα πρέπει να συμβιβαστείς με συμπεριφορές που δεν αξίζουν σε κανέναν και είναι κόντρα στο χαρακτήρα σου…»

eden-(1).jpg

Τι εννοείς;

«Μου έχει συμβεί να βρεθώ σε παραγωγή με πασίγνωστο και αγαπημένο στο κοινό συνθέτη, που επί σκηνής κι εν ώρα παράστασης έχει χτυπήσει συνάδελφο γυναίκα. Τη χαστούκισε. Έχει φτύσει εν ώρα παράστασης άνθρωπο. Και έχει επί σκηνής προσπαθήσει να γδύσει γυναίκα με τη δικαιολογία του ρόλου της παράστασης. Η συνάδελφος μετά ήταν καταρρακωμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.»

eden-(4).jpg

Φοβάσαι να πεις το όνομά του;

«Φοβάμαι πολύ. Είναι πάρα πολύ γνωστός, πρώτη γραμμή και αν πω το όνομά του, μπορεί ποτέ να μην ξαναδουλέψω. Έχω υποστεί κι εγώ από αυτόν λεκτική βία και μάλιστα τότε μόλις είχα φέρει την κόρη μου στον κόσμο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σου πω τι μου έχει πει, γιατί ντρέπομαι και μόνο να το ξεστομίσω. Μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε ανάμεσα σε άλλα η Αναστασία Έδεν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved