Κηδεία Μανθόπουλου: Κατέρρευσε ο κολλητός του - «Μου έχουν κοπεί τα γόνατα…»
Showbiz

Κηδεία Μανθόπουλου: Κατέρρευσε ο κολλητός του - «Μου έχουν κοπεί τα γόνατα…»

Κηδεία Αίαντα Μανθόπουλου: Συγκλονισμένοι οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον ηθοποιό. 

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Κοιμητήριο Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Φίλοι και συνεργάτες που παρευρέθησαν στο κοιμητήριο μίλησαν για τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και κατέρρευσε ο κολλητός του φίλος και ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς.

1697791812106-508933054-IMG_1471.jpg

«Το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο ηθοποιό, έναν υπέροχο φίλο, πολύ καλό παιδί, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει και ήταν καλά τότε», δήλωσε η Νάντια Μουρούζη.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς είπε με τρεμάμενη φωνή: «Χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο. Ήρθαμε να του πούμε το τελευταίο αντίο. Αν σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, θα ήμασταν μαζί στο θέατρο και μετά θα πηγαίναμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το ποτό μας. οπότε η θέση του θα είναι κενή, θα τον περιμένει».

IMG_1465.jpg

Κηδεία Μανθόπουλου

Και με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν πολύ ξαφνικό, μας έκοψε τα γόνατα αυτό. Καλό παράδεισο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να τον αποχαιρετήσω, θα πάρει καιρό» και δεν μπόρεσε να πει τίποτα άλλο για τον φίλο του.

«Ο Αίαντας έφυγε. Του ευχόμαστε – εάν υπάρχει κάτι μετά – να είναι εκεί που η ψυχή του θα είναι σε ευφορία», υπογράμμισε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved