Οδυσσέας Σταμούλης: Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά την τραγωδία με τον γιο του
Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά την τραγωδία με τον γιο του

Στο θέατρο επιστρέφει ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον χαμό του 11χρονου γιου του.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στην παράσταση, στην οποία είχε αντικατασταθεί λόγω της τραγωδίας και οι συνεργάτες του, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τονίζοντας πως όλοι είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του δίνοντάς του παράλληλα το κουράγιο και τη στήριξη που χρειάζεται.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

«Όλοι οι απ’ έξω… ακόμα κι εγώ που ήμουν ο θείος του παιδιού ξεχνιέμαι με τη δουλειά, σίγουρα είναι διαφορετικό… Για τον πατέρα και τη μητέρα του παιδιού θα είναι κάτι που θα τους σημαδεύει σε όλη τη ζωή τους. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει. Είμαι δίπλα του, κι ένας λόγος που είμαι εδώ, γιατί είχα μια πρόταση να πάω σε ένα δημοτικό περιφερειακό θέατρο, αλλά προτίμησα να μείνω εδώ, για να είμαι κοντά στον αδερφό μου, όπως και στο παιδί μου, αλλά και στη μητέρα μου, που είναι μεγάλη γυναίκα και βιώνει και εκείνη μια δυσκολία. Παρέλυσα στην αρχή, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που βιώνει ο γονιός δεν το βιώνει κανένας. Η τέχνη με βοηθάει πάρα πολύ εμένα, φεύγω στην Κόρινθο και ξεχνιέμαι. Μετά ξαναέρχομαι, γειώνομαι πάλι, δεν είναι εύκολο.

9986d745-201701282133540.8673_ISIDOROS_STAMOYLIS_ODISEAS_STAMOYLIS_2712017.webp

Η εργασιοθεραπεία – τετριμμένη φράση – βοηθάει πάρα πολύ να κάνεις πράγματα. Όσο κάθεται ο άνθρωπος, άσχετα με το αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, σκέφτεται κι όσο σκέφτεσαι και είσαι μόνος σου, ουσιαστικά τρελαίνεσαι. Ο Οδυσσέας δούλευε σε θέατρο αλλά μετά το συμβάν της απώλειας του γιου του δεν μπορούσε από εκεί και πέρα να δουλέψει παραπάνω. Να έχει ο κόσμος υγεία, ειδικά τα παιδιά, που είναι το μέλλον. Εμείς οι γονείς πρέπει να τα προσέχουμε, ειδικά τα αγόρια που «ωριμάζουν» λίγο αργότερα. Βέβαια χρειάζεται και απίστευτη τύχη», είχε πει ο αδερφός του ηθοποιού, Ισίδωρος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απώλεια του ανιψιού του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved