Δημήτρης Καμπόλης: Η απώλεια της μητέρας του σε πυρκαγιά και η άφιξη του 2ου παιδιού του τον Γενάρη
Showbiz

Δημήτρης Καμπόλης: Η απώλεια της μητέρας του σε πυρκαγιά και η άφιξη του 2ου παιδιού του τον Γενάρη

Ο Δημήτρης Καμπόλης φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Στα σύρματα» και μιλάει για τις μεγάλες απώλειες της ζωής του, την απόφασή του να αναγεννηθεί από τις στάχτες του αλλά και τα ευχάριστα νέα της άφιξης, σε λίγους μήνες, του δεύτερου παιδιού του, ενός αγοριού για το οποίο έχει ήδη αποφασίσει το όνομα. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής του, οι περισσότερες από τις οποίες υπήρξαν πολύ δυσάρεστες. Ο ίδιος όμως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα και χαμογελά ξανά αφού περιμένει πώς και πώς την άφιξη του δεύτερου παιδιού του, τον οποίο όπως αποκαλύπτει θα ονομάσει με το όνομα του πατέρα του που δεν είναι πια εν ζωή...

dkampolis_official_1690983426_3160520508411448771_1792502243.jpg

Η μητέρα σας χάθηκε σε πυρκαγιά. Πόσο σας σόκαρε αυτό το γεγονός;

Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήμουν 27 χρόνων όταν συνέβη. Και μέχρι σήμερα ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς πώς έγινε. Η πυροσβεστική δεν κατάφερε να βγάλει πόρισμα. Μας είπαν πως η φωτιά προήλθε από άγνωστη αιτία.

Πώς σας επηρέασε αυτό στη μετέπειτα ζωή σας;

Με έκανε πιο δυνατό.

Πώς το διαχειριστήκατε;

Έκλαψα πάρα πολύ. Έπειτα προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Συνειδητοποίησα ότι, όσο κι αν στενοχωριόμουν, δεν υπήρχε περίπτωση η μητέρα μου να γυρίσει πίσω. Μάλιστα, όσο φοιτούσα στην υποκριτική είχα γράψει και ένα τραγούδι γι’ αυτό το συμβάν, που μιλούσε για τον χρόνο που δεν γυρίζει πίσω. Έτσι το ξεπέρασα, το αποδέχτηκα! Και τα περισσότερα προβλήματά μου τα αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο. Όταν κάτι δεν μπορεί να αλλάξει, δεν στενοχωριέμαι, αλλά προσπαθώ να βρω λύση.

dkampolis_official_1684511000_3106225863527682496_1792502243.jpg

Τότε χάθηκε και το σπίτι σας;

Ναι, χάθηκαν τα πάντα. Το ξαναέφτιαξα πάλι από την αρχή. Με βοήθησαν πολλοί άνθρωποι, παλιοί μου εργοδότες και συνάδελφοι. Τους ευχαριστώ μέχρι σήμερα από καρδιάς.

Ποια είναι η πιο χαρούμενη στιγμή που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα;

Η γέννηση της κόρης μου, της Χριστινούλας μου. Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Τον Γενάρη θα έρθει και ο γιος και θα πάρει και το όνομα του πατέρα μου, του Κωνσταντίνου, τον οποίο επίσης έχω χάσει.

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved