Κατερίνα Καινούργιου: Δίνει τέλος στις φήμες περί τσακωμού με τον Κοκλώνη - Πήγε στο Fame Story
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Δίνει τέλος στις φήμες περί τσακωμού με τον Κοκλώνη - Πήγε στο Fame Story

Fame Story: Στο πλευρό του καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, το βράδυ της Παρασκευής 20/10, δίνοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

Θυμίζουμε μάλιστα σε αυτό το σημείο ότι ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πριν από λίγες ημέρες στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα πως «Η Καινούργιου δεν περνάει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον κύριο Κοκλώνη. Έχω μια τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω κι εγώ ρεπορτάζ».

Η παρουσιάστρια δεν το άφησε αναπάντητο στην εκπομπή της αυτό και είπε την ώρα της μαγειρικής:

«Φτιάξε μου για να το πάω στον Κοκλώνη μετά γιατί απέναντι έλεγε ο Περρής δεν διανύω καλή φάση με τον Κοκλώνη και έχουμε τσακωθεί. Γράφουν ότι έχουμε τσακωθεί και με ρωτούν όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε. Τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ και ο άλλος μπορντό. Πάτε καλά μωρέ; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να τα λέει και ο Τύπος. Εγώ με τον φίλο μου δεν τσακώνομαι. Να διαφωνήσω επαγγελματικά μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ».

katken85_1697728085_3217098809879174278_226551556-(1).jpg

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες συνέχισαν να μιλούν περί κρίσης στη σχέση τους μέχρι που η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε απόψε στο live του Fame Story που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο πλατό ενώ μάλιστα η ίδια ανέβασε και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καλή επιτυχία φίλε μου! Ήρθα επιτέλους, ήρθα να σε απολαύσω εγώ που είμαι το γούρι σου», του είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν βγει στον αέρα.

Δείτε το βίντεο:

Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με τον Κοκλώνη στο πλατό του λαμπερού σόου του Star, με total black look και ένα ιδιαίτερο παντελόνι που μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved