Ελένη Ράντου: Η λατρεία στην κόρη της, τα 30 χρόνια μαζί με τον Παπακωνσταντίνου & η... ζήλεια του!
Showbiz

Ελένη Ράντου: Η λατρεία στην κόρη της, τα 30 χρόνια μαζί με τον Παπακωνσταντίνου & η... ζήλεια του!

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου, της καλής της φίλης Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησαν για τη ζωή της, τη χθεσινή (20/10) θεατρική της πρεμιέρα, για την κόρη της αλλά και για την κοινή πορεία, εδώ και 30 χρόνια, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η χθεσινή μέρα, λόγω πρεμιέρας ήταν αρκετά απαιτητική όμως δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στην εκπομπή της φίλης της μιας και της το ζήτησε.

Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν της μητέρας για την κόρη της Νικολέττα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ προστατευτική μαμά». Και συνέχισε μιλώντας για εκείνη, δείχνοντας πολύ περήφανη.

Η Νικολέττα σπούδασε Καλών Τεχνών και έφυγε για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να σπουδάσει animation. Όπως παραδέχτηκε, παρ' όλο που η ίδια ως μαμά θέλησε να την εμψυχώσει για να φύγει στο εξωτερικό, η ίδια η Νικολέττα δεν ήθελε να φύγει, παρ' όλο που τελικά έκανε τελικά τη μεταπήδηση στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια η εκπομπή επεφύλασσε μία έκπληξη για την ηθοποιό η οποία άκουσε το βαφτιστήρι της, τον Άγγελο να μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

30 χρόνια κοινής πορείας με τον Παπακωνσταντίνου

rantoukori.jpg

Η Ελένη Ράντου μίλησε επίσης για την κοινή πορεία της, εδώ και τρεις δεκαετίες, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, λέγοντας πως δεν ένιωσε ποτέ ότι αδιαφόρησε ο άντρας της για την ίδια, μέσα στα τόσα χρόνια.

«Τον Βασίλη τον έχω πολλή έννοια γιατί νιώθω ότι με χρειάζεται. Και για μένα είναι σχεδόν ναρκισσιστικό ότι με χρειάζονται. Νομίζω ότι αν δεν θα με χρειάζεται κάποιος, με παραλύει, με ευνουχίζει. Έχω συνδυάσει την ταυτότητά μου με τη φροντίδα κάποιου».

Η Ελένη Ράντου επίσης αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ, στην πρεμιέρα της, ήταν στο πλευρό της ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο οποίος της είπε στο φινάλε ότι τη... ζήλεψε!

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε η Ελένη Ράντου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved