Showbiz

Σοκάρει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο»

Gossip-tv Team

Στη νέα εκπομπή του Action24 «Μουσούδες» με παρουσιάστρια την Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη Μαριάννα Τουμασάτου. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 21/10 και η κορυφαία ηθοποιός έκανε ποδαρικό και μίλησε για την αγάπη που έχει στα κατοικίδια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει αλλεργία στις γάτες και στους σκύλους και στο παρελθόν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό οξυγόνο εξαιτίας αυτού.

Μαριάννα Τουμασάτου – Η αλλεργία που την οδήγησε στο νοσοκομείο
«Είμαι αλλεργική είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο. Ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση.

mariana-toumasatou.jpg

Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική. Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. Προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved