H Καινούργιου πέρασε το πρωινό του Σαββάτου... Super και αιτία ήταν η βαφτιστήρα της, Αριάδνη!
Showbiz

H Καινούργιου πέρασε το πρωινό του Σαββάτου... Super και αιτία ήταν η βαφτιστήρα της, Αριάδνη!

Μία ολόκληρη μέρα αφιέρωσε στη βαφτιστήρα της Αριάδνη η νονά Κατερίνα Καινούργιου η οποία δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο της ρόλο για τη χαριτωμένη μικρούλα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια βάφτισε πριν από μερικές εβδομάδες τη μικρή Αριάδνη, κόρη της καλής της φίλης και συνεργάτιδάς της Πωλίνας Νιάρχου και του συζύγου της Νίκου, με τους οποίους έχει έρθει ακόμα πιο κοντά λόγω της μεγάλης αδυναμίας που έχει η Κατερίνα στην κόρη τους.

Μάλιστα χθες (21/10), Σάββατο, η Super Κατερίνα πέρασε... Super με τη μικρή καθώς την πήρε και πήγαν μαζί βόλτα στα μαγαζιά, ψώνισαν και ύστερα μαζί με την ευτυχισμένη μαμά πήγαν για φαγητό και φυσικά για γλυκό απολαμβάνοντας τη μέρα τους.

Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε με τα παιδικά ρουχαλάκια που έβλεπε στα μαγαζιά που επισκεπτόταν και ήθελε να τα αγοράσει όλα στη μικρή Αριάδνη η οποία είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένη και πολύ γλυκιά. Με τα νάζια της και τα παιχνίδια της έχει κάνει τη νονά της να τρελαίνεται και να θέλει να της παίρνει ό,τι παιχνίδια, δώρα και κοριτσίστικα ρουχαλάκια συναντούσε στη βόλτα τους για shopping therapy.

Και μετά από μία μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά, νονά, βαφτιστήρα και μαμά βρέθηκαν να απολαμβάνουν και το μεσημεριανό τους γεύμα, κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστή τη μέρα τους.

Δείτε φωτογραφίες που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Πωλίνα Νιάρχου μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved