«Ραγίζει καρδιές» ο Γιώργος Γιαννιάς, 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του - Το βίντεο αφιέρωμα
Showbiz

«Ραγίζει καρδιές» ο Γιώργος Γιαννιάς, 40 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του - Το βίντεο αφιέρωμα

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον χαμό του πατέρα του και ο Γιώργος Γιαννιάς νιώθει σαν να έχει περάσει ένας ολόκληρος αιώνας μακριά του. 

Τα λόγια είναι φτωχά όταν πρόκειται για ένα τόσο βαρύ πένθος και ο τραγουδιστής διανύει πράγματι μία πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή βιώνοντας τόσο μεγάλη απώλεια.

Σήμερα έκλεισαν 40 ημέρες από τότε που ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή και ακόμα οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν είναι ανάμεσά τους.

giannias.jpg

Ο Γιώργος Γιαννιάς, με αφορμή το μνημόσυνο 40 ημερών, θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο με τις πιο όμορφες στιγμές που θέλει να θυμάται από εκείνον γράφοντας στη λεζάντα του τα πιο τρυφερά και συγκινητικά λόγια:

«Σ' αγαπώ για πάντα πατέρα μου... δεν θα φύγεις ποτέ... 40 μέρες σήμερα, σαν ένας αιώνας... Καλή αντάμωση μεγάλε μου..❤️♾️ Ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω τραγουδήσει.. Για σένα Πατέρα μου! Είσαι σπουδαίος @kyrpapadopoulos και Βασίλη Παπαδόπουλε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι που ερμήνευσε ο ίδιος ο Γιώργος Γιαννιάς του Κυριάκου και του Βασίλη Παπαδόπουλου με τίτλο «Είναι αλλιώς χωρίς εσένα», αφιερωμένο εξαιρετικά στον πατέρα του...

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved