Λασκαράκη: Έβαλε τα κλάματα όταν της έκανε έκπληξη ο Σουλτάτος: «Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου»
Showbiz

Λασκαράκη: Έβαλε τα κλάματα όταν της έκανε έκπληξη ο Σουλτάτος: «Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου»

Μία πολύ όμορφη και τρυφερή έκπληξη επεφύλασσε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου. 

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε αρχικά για τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική. Γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τότε που ήταν πωλήτρια ή γκαρνταρόμπα στους Οnirama, μία αρκετά δύσκολη περίοδο για την ίδια αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να βγάζει τα προς το ζην όπως είπε.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα της σήμερα το μεσημέρι, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Έχω μια γλυκιά ανυπομονησία για την πρεμιέρα της εκπομπής» ενώ παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να αγχωθεί και με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Βάσω Λασκαράκη επεσήμανε ότι η κόρη της, Εύα, έχει πάρει τη δική της τρέλα για την τάξη και την καθαριότητα στο σπίτι ενώ αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε πολύ όταν ήρθε η μικρή που πλέον είναι 10 ετών, να τη δει στην πρεμιέρα στο θέατρο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον άντρα της ζωής της, τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που ήρθαν κοντά. «Γνωριστήκαμε κάτω από πολύ περίεργο τρόπο. Γνωριστήκαμε ενώ ήμασταν στους γάμους μας σε μία παρέα. Δεν ξανασυναντηθήκαμε για ενάμιση χρόνο. Όταν τα ξαναείπαμε δεν ξέραμε τι κάνει ο ένας και τι κάνει ο άλλος... Πολύ ξαφνικά ήρθαμε πολύ κοντά... Ήταν περίεργο. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι λέω μα πώς είναι δυνατόν να γνωριστήκαμε. Πώς έτυχε να συναντηθούμε; Πώς έγινε όλο αυτό; Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια (πλέον) δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε τον σύζυγό της να τής κάνει έκπληξη, κάτι που δεν συνηθίζει.

Ο γνωστός σεφ αφού της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στο νέο της ξεκίνημα στην τηλεόραση με την εκπομπή της, παραδέχτηκε ότι δεν είναι καλός στα λόγια όμως στη συνέχεια τής έκανε ερωτική εξομολόγηση λέγοντας πως η είναι όλος του ο κόσμος και την αγαπά. Δείτε το βίντεο με τα συγκινητικά του λόγια που έκαναν τη Βάσω Λασκαράκη να βάλει τα κλάματα:

Δείτε σε φωτογραφικά στιγμιότυπα την αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη στην έκπληξη του συζύγου της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved