«Μου άρεσε πάντα,αλλά έλεγα θα καταστραφούμε»-Η γνωριμία της Συνατσάκη με τον Στρατή και η αποκάλυψη
Showbiz

«Μου άρεσε πάντα,αλλά έλεγα θα καταστραφούμε»-Η γνωριμία της Συνατσάκη με τον Στρατή και η αποκάλυψη

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 22/10 η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή αλλά και στον ερχομό της κόρης τους.

Η ίδια αποκάλυψε πως από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μικρή, δεν έχουν καταφέρει να βγουν οι δυο τους ούτε για φαγητό.

s2.jpg

«Γνωριστήκαμε στο θέατρο. Γνωριστήκαμε το 2018 αλλά τότε δεν έγινε κάτι. Μετά από ένα χρόνο, ήμασταν και οι δύο ελεύθεροι και ήρθαμε πιο κοντά. Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα ότι αν πάω εκεί, θα καταστραφούμε. Μετά ηρέμησε λίγο, ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορη. Ο Ίαν είναι πολύ δεκτικός στο να ακούει και να αλλάζει πράγματα.

Όσον αφορά τη σχέση τους, μετά τον ερχομό της κόρης του, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Είμαστε ακόμα φουλ Ολίβια, όλα ορίζονται από εκείνη, από το τι ώρα θα κοιμηθεί, τι ώρα θα φάει.

Αυτή την εποχή λέγαμε με τον Ίαν ότι πρέπει να βγούμε και να πάμε για φαγητό. Από τότε που έχει έρθει στον κόσμο δεν έχουμε πάει πουθενά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved