Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τα παιδιά του Σουλτάτου και η σχέση τους: «Έχουμε μια ωραία γκάμα»
Showbiz

Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τα παιδιά του Σουλτάτου και η σχέση τους: «Έχουμε μια ωραία γκάμα»

Για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η Βάσω απαντώντας στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένεια, αναφέρθηκε και στα παιδιά του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο και πώς είναι οι σχέσεις τους.

264f3be0-laskaraki.jpg

Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, θα δούμε. Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια, γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι όλα μαζί.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-23102023-80508-pm.jpg

Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», είπε.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved