Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα συνήθεια και η αποκάλυψη: «Τελικά δοκιμάζεις και αναιρείς τον εαυτό σου»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα συνήθεια και η αποκάλυψη: «Τελικά δοκιμάζεις και αναιρείς τον εαυτό σου»

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε μία νέα συνήθεια. Η γνωστή influencer φορώντας τα κατάλληλα ρούχα ξεκίνησε τρέξιμο και αποκάλυψε πως ενώ στο παρελθόν δεν άντεχε ούτε δύο λεπτά να τρέχει, σε αυτή τη φάση της ζωής της τής αρέσει πολύ!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της και αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: « Τελευταία εξερευνώ το τρέξιμο… ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν «δεν αντέχω ούτε δυο λεπτά σερί να τρέξω» «το βαριέμαι είναι πολύ μοναχικό» «μα δεν καταλαβαίνω πως τρέχει ο κόσμος!»

chrismpo_1688296241_3137978773466231540_45712480.jpg

Και να που τελικά σιγά σιγά μπορώ να τρέξω πολύ παραπάνω από δυο λεπτά, και να που το «μοναχικό» μου ταιριάζει τόσο σε μια φάση της ζωής μου που είναι δύσκολο να βρω λίγο χρόνο με τις σκέψεις μου και να που γίνομαι αυτοί που δεν τους καταλάβαινα.

Τελικά δοκιμάζεις και αναιρείς τον εαυτό σου μερικές φορές! #staymotivated #runningmotivation»!

«Μετά την εγκυμοσύνη αγάπησα το σώμα μου. Δεν έχω άγχος για τα κιλά. Έκανα δύο παιδιά με αυτό το σώμα, το λατρεύω. Ο Σάκης (Τανιμανίδης) ανυπομονεί για ακόμη ένα παιδί και αλλάζει πάνες» είχε αναφέρει πρόσφατα σε δηλώσεις της on camera!

Δείτε την και εσείς να τρέχει φορώντας λευκό κολάν και μπουστάκι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved