Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για μένα. Υπήρχαν φορές που κατέφυγα στα δικαστήρια»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για μένα. Υπήρχαν φορές που κατέφυγα στα δικαστήρια»

Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές του συνεντεύξεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως πολλές φορές έχουν γραφτεί «τέρατα» όπως τα χαρακτηρίζει για εκείνος που άλλες φορές διέφυγε στα δικαστήρια και άλλες πήρες ο ίδιος τηλέφωνο για ζητήσει τον λόγο.

Τέλος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το να παίζει και να κάνει αγκαλιές με τα παιδιά του.

krateros-(2).jpg

«Όταν υπάρχει ενσυναίσθηση, διάθεση και αντίληψη μπορείς να κάνεις πράγματα. Το εάν θα συνεχίσεις κάπου ή όχι έχει να κάνει με τις συνεργασίες. Τα τελευταία 34 χρόνια που υπάρχω στο χώρο της τηλεόρασης ή του θεάτρου πάντα ρωτούσα με ποιους θα συνεργαστώ. Έχω απορρίψει δουλειές λόγω τοξικών ανθρώπων.

krateros-(1).jpg


Απορούσα πώς γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει υποστεί ή αντιληφθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο μας και το ότι δεν τις καταγγέλλουμε προκύπτει από την κακή παιδεία του καθενός», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

krateros-(3).jpg

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα για μένα. Υπήρχαν φορές που κατέφυγα στα δικαστήρια και άλλες που σήκωσα το τηλέφωνο και είπα ότι αυτό που γράφετε για μένα είναι ψευδές», ανέφερε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved