H Σίσσυ Χρηστίδου είναι περήφανη μαμά για τον γιο της που έχει ταλέντο στη ζωγραφική!
Showbiz

H Σίσσυ Χρηστίδου είναι περήφανη μαμά για τον γιο της που έχει ταλέντο στη ζωγραφική!

Και για τους δύο γιους της είναι περήφανη η Σίσσυ Χρηστίδου, όμως για τον 15χρονο Φίλιππο έχει και έναν λόγο παραπάνω να τον εμψυχώνει για να αναδειχθεί μέσα από το ταλέντο του στη ζωγραφική.

Έμπνευσή του για να μπορέσει να εξωτερικεύσει αυτό το ταλέντο του ακόμη παραπάνω, στάθηκε το νέο μέλος της οικογένειας, ο Frankie, ένα μικρόσωμο σκυλάκι που είναι πολύ χαριτωμένο και έχει φέρει νέο αέρα στο σπίτι.

Μάλιστα υπάρχει και... καταγεγραμμένη ιστορία για το πώς τελικά το συγκεκριμένο κατοικίδιο έφτασε στην αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου και τους γιους της και γι' αυτό ευθύνεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μία μέρα μετά την πρεμιέρα του Fame Story, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Χαμόγελα και πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου για να σχολιάσει την επιστροφή του τάλεντο σόου στην ελληνική τηλεόραση, όμως δεν ήταν μόνος. Συνοδευόταν από τη δική του σκυλίτσα, ένα γλυκύτατο και πολύ χαριτωμένο κουταβάκι που η παρουσιάστρια ερωτεύτηκε με το που την είδε. Η Σίσσυ έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για το σκυλάκι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν το ξέχασε. Λίγες μέρες μετά η Σίσσυ είχε στην αγκαλιά της το αδερφάκι της σκυλίτσας του Ανδρέα Μικρούτσικου, και όταν ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με τον Frankie, είπε δημόσια «ευχαριστώ» στον παρουσιαστή για τη μεσολάβησή του.

Από τότε, η καθημερινότητα της οικογένειας έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τους γιους της παρουσιάστριας να έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού Frankie που δεν σταματάει να παίζει μαζί τους. Και ο Φίλιππος, όταν έχει χρόνο, παίρνει τα εργαλεία του και τον ζωγραφίζει σε υπέροχες πόζες. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved