Όνειρο το σπίτι των Μακαλιά-Ψυχράμη – Δεν είναι μόνο μικρός παιδότοπος αλλά & για βραδιές με φίλους
Showbiz

Όνειρο το σπίτι των Μακαλιά-Ψυχράμη – Δεν είναι μόνο μικρός παιδότοπος αλλά & για βραδιές με φίλους

Εδώ και 10 μήνες, το σπίτι της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά είναι ακόμα πιο γεμάτο από παιδικές φωνές και γέλια, μετά την άφιξη της κόρης του που πρόκειται να βαφτίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών του, του εξάχρονου Χάρη και της μικρής πριγκίπισσάς τους που φυσικά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Η οικογένεια Μακαλιά ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας και μάλιστα όταν έχει καλό καιρό, ανεβαίνουν στην ταράτσα και απολαμβάνουν τη θέα της Ακρόπολης.

Στο εσωτερικό, πρόκειται για μία πολύ cozy μεζονέτα, με ενιαίους χώρους στον πρώτο όροφο και δωμάτια απομονωμένα στο δεύτερο. Πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε βέβαια να δημιουργήσουν και το δεύτερο παιδικό δωμάτιο το οποίο φρόντισαν να είναι κουκλίστικο και να έχει πινελιές άπορος για να αντιστοιχεί σε κοριτσάκι. Ο Χάρης έχει το δικό του δωμάτιο ως Μεγάλος Αδελφός.

Στους ενιαίους χώρους του κάτω ορόφου επικρατούν τα γήινα χρώματα, αλλά και το λευκό, ειδικά στη λειτουργική κουζίνα του σπιτιού όπου η Αντιγόνη Ψυχράμη περνάει πολύ χρόνο να ετοιμάσει γεύματα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η κουζίνα είναι ενιαία με το καθαριστικό την οποία το ζευγάρι έχει διαμορφώσει σαν ένα μικρό home cinema ώστε να καλωσορίζει αγαπημένους φίλους για βραδιές κινηματογράφου με ποπ κορν.

Συχνά Μάλιστα άλλοτε ο Δημήτρης Μακαλιάς και άλλοτε η Αντιγόνη Ψυχράμη ανεβάζουν φωτογραφίες τους μαζί με τους καλούς τους ξηρούς Λάμπρου φισφή και Ζήση ρούμπο να απολαμβάνουμε τέτοιες βραδιές στο σαλόνι του σπιτιού όπου κυριαρχεί φυσικά η μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης και ένας επίσης πολύ μεγάλος καναπές σε γκρι χρώμα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved