Νίκος Ψαρράς: «Δούλευα νύχτα σε μπαρ, τα καλοκαίρια σε ξενοδοχεία για να τα βγάλω πέρα»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Δούλευα νύχτα σε μπαρ, τα καλοκαίρια σε ξενοδοχεία για να τα βγάλω πέρα»

Τίποτα δεν ήταν εύκολο για τον Νίκο Ψαρρά στην σπουδαία διαδρομή του ως ηθοποιός καθώς όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του, χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές για να επιβιώσει, καθώς είχε βάλει στόχο να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. 

Το μυαλό του άλλωστε είναι πάντα στο θέατρο και στους ρόλους που αναλαμβάνει και στην τηλεόραση. Από τη «Μάγισσα» πάμε στον Μπέργκμαν και στο έργο «Σκηνές από έναν γάμο», που παίζεται στο «Σύγχρονο θέατρο». Εκεί, μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου καθηλώνουν το κοινό.

«Είναι ένα ρεαλιστικό κείμενο, που απαιτεί την αλήθεια του από τον ηθοποιό. Ο ηθοποιός ξεχνά τη βάση του θεάτρου όταν δεν παίζει ρεαλιστικό θέατρο... Ήρθαν θεατές που ήταν πάλι εδώ την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ συγκινητικό αυτό...», εξηγεί και προσθέτει: «Έχω μια δυνατή συμπαίκτρια και έχουμε μια απίστευτη καθοδήγηση από την Έλενα Καρακούλη».

1675864197064-40754811-psarras-2.jpg

Το έργο έχει και σκηνές βίας. Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τη βία;

«Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι, κάτι που πολεμώ και δεν θέλω να το ξέρει το παιδί μου. Όταν υπάρχει βία, δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε τίποτα ούτε μπορούμε να υπάρχουμε», τονίζει.

Πώς αντιδρά όταν βλέπει ανθρώπους να γίνονται βίαιοι μπροστά του;

«Επεμβαίνω και θα υποστηρίξω πάντα το θύμα σε ό,τι είδους βιαιότητα και αν υποβάλλεται. Ναι, εκεί αντιδρώ και θα φύγω, αν χρειαστεί, και από παράσταση. Τη δουλειά την κάνω για να περνάω καλά, να χαίρομαι, να έρχομαι κάθε βράδυ και να το απολαμβάνω».

Αριστούχος μαθητής ο ίδιος, οι γονείς του δεν τον προόριζαν για ηθοποιό. Εκείνος όμως ακολούθησε το όνειρό του. «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός. Όταν ήμουν στη σχολή, ήταν μυστικό. Όταν τελείωσα, του είπα να μου δώσει πέντε χρόνια για να δω αν θα τα καταφέρω, αλλιώς θα αλλάξω επάγγελμα. Μου είπε “εντάξει, αλλά θα τρέφεσαι μόνος σου”. Ήταν δύσκολο και στενάχωρο. Δούλευα νύχτα σε μπαρ, τα καλοκαίρια σε ξενοδοχεία για να τα βγάλω πέρα», αποκαλύπτει.

«Ως παιδί, θεωρούσα πως μπορώ να το κάνω πολύ καλά και να είμαι ευτυχισμένος. Μπαίνοντας στη σχολή, όμως, συνειδητοποίησα πόσο κακά το κάνω και πόση δουλειά πρέπει να ρίξω για να γίνω καλός ηθοποιός. Και αυτό έκανα», καταλήγει.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved