Σίσσυ Τουμάση: Οι σπουδές στο Καποδιστριακό και το πιο όμορφο ταξίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ
ndp photo
Showbiz

Σίσσυ Τουμάση: Οι σπουδές στο Καποδιστριακό και το πιο όμορφο ταξίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η Σίσσυ Τουμάση μάς έχει συστηθεί μέσα από μικρούς ρόλους, όμως φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας ως Φιλιώ και δείχνει να έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ερμηνείες της. 

Η νεαρή και βραβευμένη ηθοποιός μιλάει για άγνωστες πτυχές της ζωής της, εκφράζει τη λατρεία της για την Ιστορία και την Αρχαιολογία, μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγαπάει στη ζωή και αναφέρεται στο πιο όμορφο ταξίδι που έκανε ποτέ!

toymasi-proxenio.jpg

G·: Τι πράγματα σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Σ.Τ.: Εχω πάθος με την Ιστορία και σπουδάζω στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Εδωσα Πανελλήνιες στη διάρκεια της καραντίνας αξιοποιώντας τον κενό χρόνο για να κάνω κάτι που ήθελα πολύ. Προσπαθώ, όσο μου το επιτρέπει η δουλειά, να παρακολουθώ μαθήματα και να δίνω εξετάσεις. Το κάνω στον δικό μου χρόνο γιατί οι σπουδές αυτές ήταν μια συνειδητή επιλογή με στόχο την πνευματική διεύρυνση, τη μάθηση και την εξέλιξη. Είναι από τα πιο όμορφα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Επίσης, αγαπώ πολύ τη μαγειρική. Λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για μένα και μου φτιάχνει τη διάθεση. Απολαμβάνω κάποια απογεύματα να μαγειρεύω ακούγοντας vintage ιταλικά τραγούδια παρέα με τη γάτα μου.

G.: Με τα ταξίδια πώς τα πας;

Σ.Τ.: Τα λατρεύω και θέλω πάντα να βρίσκω τον χρόνο και τον τρόπο να φεύγω. Για όπου. Είναι ανάγκη μου να ξεβολεύομαι από τη ρου τίνα μου και να βρίσκομαι σε κάποιον άγνωστο τόπο. Άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Είναι ψυχική και πνευματική ανανέωση. Όταν δεν μετακινούμαστε στην κυριολεξία, υπάρχει μια καθίζηση μέσα μας και μια στρέβλωση για το τι είναι ο κόσμος και ποια η θέση μας μέσα σε αυτόν. Νιώθουμε ότι όλα είναι ο μικρόκοσμός μας ενώ είμαστε απλώς μια σταγόνα σε μια καταιγίδα.

G.: Ποιο είναι το ωραιότερο που έχεις κάνει;

Σ.Τ.: Το πιο όμορφο ταξίδι που έχω κάνει είναι το πιο απλό και κοντινό. Τέσσερις μέρες που πέρασα στη Ρώμη και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Δεν έχω κάνει όμως ακόμα ταξίδι εκτός Ευρώπης και αυτός είναι ο επόμενος στόχος.

Πηγή: GALA

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved