Λουδάρος: «Στην εφορία κατάλαβα τη δύναμη της τηλεόρασης. Μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του κόσμου»
Showbiz

Λουδάρος: «Στην εφορία κατάλαβα τη δύναμη της τηλεόρασης. Μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του κόσμου»

Ο Αντώνης Λουδάρος, σχολιάζοντας το κίνημα me too και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κάνει λόγο για σκοτάδια, όμως ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος επιλέγει το φως. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός επίσης αναφέρεται και στη δύναμη που έχει η τηλεόραση...

Όλα αυτά τα σκοτεινά που ήρθαν στο φως σε εξέπληξαν;

Βγήκε ένα σκοτάδι από δυο τρεις ανθρώπους. Δεν χαρακτηρίζει το σκοτάδι αυτό ολόκληρο το θέατρο. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη για όλο αυτό. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος το θέατρο. Δεν είναι ένας εύκολος χώρος. Ούτε είναι μόνο φώτα και λάμψη. Υπάρχουν και σκοτάδια μεγάλα στους ανθρώπους, τι να κάνουμε; Είναι, όμως, και τι θέλεις εσύ να βλέπεις. Μπορεί με τον ίδιο άνθρωπο εγώ να έχω περάσει τέλεια και να μην με έχει ακουμπήσει το σκοτάδι του και εσένα να σε έχει τσακίσει. Και τα δύο είναι αλήθεια. Δεν είμαστε εκεί για να τσακίζουμε τους ανθρώπους. Είναι εμετικό. Όταν νιώσεις ότι έχεις εξουσία, σε οποιοδήποτε επάγγελμα, είναι άσχημο πράγμα. Προτιμώ να βλέπω το φως. Όχι σαν να είμαι τυφλός. Προτιμώ την πιο φωτεινή πλευρά. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει φως χωρίς σκοτάδι και το αντίστροφο. Ακούσαμε τέρατα. Είναι ένα επάγγελμα τρομερά εγωκεντρικό. Πουλάς τον εαυτό σου και όχι ένα αντικείμενο που φτιάχνεις. Πουλάμε την ψυχή μας. Πουλάμε την ύπαρξή μας. Αυτό κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Χάνεται η μπάλα εύκολα. Όταν νιώσεις ότι πουλάς, και συμβαίνει χρόνια, γίνεται γοητευτικό. Νιώθεις ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και είναι μεγάλο λάθος αυτό.

Με την τηλεόραση πώς είναι πια οι σχέσεις σας; Την έχεις λίγο απομυθοποιήσει;

Ε ναι, μωρέ. Την εκτιμώ και τη σέβομαι. Απλώς, το υλικό που τη φτιάχνεις έχει σημασία. Αν με σκουπίδια πας να φτιάξεις κάτι, θα φτιάξεις κάτι από σκουπίδια. Έχει σημασία η πρώτη ύλη. Θυμάμαι όταν ήμουν στη σχολή του Εθνικού, το να κάνεις τηλεόραση ήταν κατάπτυστο. Το θέατρο ήταν πολύ ψηλά. Αλλά τώρα σου μιλάω ότι δάσκαλοί μου ήταν η Μαίρη Αρώνη, ο Ιάκωβος Ψαρράς, η Βαλάκου. Τώρα οι σχολές προσπαθούν να σε βοηθήσουν να μπεις στην τηλεόραση. Έχει αλλάξει πολύ το σκηνικό. Εγώ έγινα γνωστός αρχικά από το θέατρο. Ο κόσμος με παρακολουθεί αυτά τα τριάντα πέντε χρόνια θεατρικά.Έχω κάνει τέσσερα σίριαλ και τριάντα πέντε χρόνια θέα τρο. Η απόσταση είναι τεράστια. Μάλλον είμαι θεατρικός ηθοποιός. Βέβαια, όλα αυτά πια δεν υπάρχουν. Βεβαίως με την τηλεόραση κατάλαβα ότι έγινα ηθοποιός. Και το κατάλαβα στην εφορία. Που περιμένω στην ουρά και κάποια στιγμή ο μπροστινός μου λέει, περάστε. Μου έκανε εντύπωση αυτή η ευγένεια, αλλά ήταν επειδή με γνώρισε από την τηλεόραση. Εκεί κατάλαβα τη δύναμη της τηλεόρασης. Επέβαλε αυτή την ευγένεια, που θα έπρεπε να υπάρχει έτσι και αλλιώς.

Πηγή: Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved