Θάνος Κιούσης: Η άγνωστη φιλία με τον Ρέμο από το στρατό, η σχολή ζογκλέρ στο Βέλγιο & οι δύο γιοι
Showbiz

Θάνος Κιούσης: Η άγνωστη φιλία με τον Ρέμο από το στρατό, η σχολή ζογκλέρ στο Βέλγιο & οι δύο γιοι

Ο Θάνος Κιούσης, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την περσόνα του Τόνι Σφήνου, βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίμος, τραγουδιστής και παρουσιαστής με πολύ καλή διάθεση μίλησε για την εποχή που ήταν ακόμα φαντάρος: «Το 2005 μου ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος, για να μην πλήττω, σκέφτηκα ν' αφήσω μουστάκι και να το παίξω Κρητικός, το είδα σαν ρόλο».

Στη συνέχεια έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε. Όπως είπε: «Με τον Αντώνη Ρέμο γνωριστήκαμε στον στρατό, ήμασταν στην ίδια σειρά... Ο Αντώνης Ρέμος θα έκανε μία συναυλία στο στρατόπεδο και του πρότεινα στο διάλειμμά μου να κάνω τα ζογκλερικά μου, δέχτηκε και από τότε γίναμε φίλοι».

kiousis.jpg

Το «θέατρο δρόμου»

Ο Θάνος Κιούσης στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα. Όπως διηγήθηκε: «Παράτησα τη σχολή στα ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Πειραιά για να πάω στο Βέλγιο να γίνω ζογκλέρ σε μία σχολή σύγχρονου τσίρκου... Όταν γύρισα στην Ελλάδα από το Βέλγιο, ξεκίνησα να κάνω παραστάσεις στον δρόμο. Έπαιρνα το κασελάκι μου και γύρισα όλη την Ελλάδα... Το θέατρο δρόμου είναι μία τέχνη σοβαρή με αρχή, μέση και τέλος. Γίνεται με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια».

Όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα που έβγαζε στα πρώτα του βήματα, αποκάλυψε πως: «Στο φεστιβάλ που γινόταν στο Γκάζι έκανα 4 παραστάσεις την ημέρα και έβγαζα 2000 ευρώ τη μέρα».

Για την απόφασή του να κάνει μπαλέτο, ο Θάνος Κιούσης είπε: «Όταν τελείωσα το σχολείο, ήθελα να γίνω στρατιωτικός γιατρός. Τελικά τα παράτησα όλα για να πάω στο Βέλγιο στη σχολή τσίρκου. Όταν γύρισα είδα τυχαία στο τρένο έναν φίλο που μου είπε ότι κάνει μπαλέτο, παρατήρησα ότι είχε πολύ ωραία κίνηση, ενθουσιάστηκα. Πήγα 28 χρονών σε μία σχολή χορού για ενήλικες στα Εξάρχεια. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ μπαλέτο. Ενθουσιάστηκα με το μπαλέτο και έδωσα εξετάσεις στην Κρατική σχολή και στο Υπουργείο... Μετά τον χορό ήρθε η μουσική στη ζωή μου. Έφευγα από το στρατό, έβαζα κολάν μέσα από τα ρούχα μου και πήγαινα στο μπαλέτο με τις αρβύλες».

kiousis-2.jpg

Ο γάμος που κρατάει 10 χρόνια και οι δύο γιοι

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε και για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Ιωάννα η οποία όπως είπε επιμελείται τα πάντα γύρω από τις εμφανίσεις του. Συγκεκριμένα είπε: «Η σύζυγός μου είναι το δεξί, αλλά και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου στο 5Χ5. Mε την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μία παράσταση. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου στην Ιωάννα, κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία».

Αναφέρθηκε επίσης στους δύο γιους του, 4 και 5 χρονών αλλά και τις αγωνίες που έχει ως πατέρας: «Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το επάγγελμά μου. Σήμερα δουλεύεις, αύριο τι κάνεις;».

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην τρελή ιστορία για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ ναύαρχος για να πάω να τη ζητήσω από τη γιαγιά και τη μαμά της».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Θάνος Κιούσης ανοίγοντας την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved