Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Πάνω σε μια αμφιβολία εγώ συνάντησα το θέατρο, το οποίο τελικά με μάγεψε»
Showbiz

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Πάνω σε μια αμφιβολία εγώ συνάντησα το θέατρο, το οποίο τελικά με μάγεψε»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης βρίσκεται φέτος στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Πολίτη.

«Αγαπώ την υποκριτική μπροστά στην κάμερα» ομολογεί. «Δεν το λέω συγκριτικά με το θέατρο. Μου αρέσει όμως η διαδικασία του γυρίσματος. Μπήκα εύκολα σε αυτό ίσως γιατί είναι κάτι που το έχω ακόμη πρόσφατα μέσα μου εξαιτίας της προηγούμενης δουλειάς μου στη «Γη της ελιάς». To μεγάλο μου όνειρο, βέβαια, παραμένει ο κινηματογράφος».

Γιος του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη, βρίσκεται στο θέατρο από παιδί.

skourletis.jpg

«Μαζί με τον αδελφό μου βοηθούσαμε από μικροί. Μεγαλώνοντας ήμασταν στο στήσιμο των παραστάσεων. Μπορεί να ήμουν στην κονσόλα για τα φώτα, τον ήχο. Γνωρίζω καλά τη διαδικασία του θεάτρου. Μην παρεξηγηθώ. Δεν εννοώ ότι είμαι καλός ηθοποιός, αλλά γνωρίζω την «κουζίνα» του θεάτρου, το παρασκήνιο. Τον πατέρα μου πάντα τον συμβουλεύομαι. Μόλις αισθανθώ ότι υπάρχει ανάγκη θα τρέξω να του τηλεφωνήσω. Την παράστασή μας ακόμη δεν έχει έρθει να τη δει, γιατί είχε τη δική του πρεμιέρα. Τον περιμένω όμως τις επόμενες ημέρες».

Οπως αναφέρει, πάντως, δεν ονειρευόταν από μικρός να γίνει ηθοποιός.

1675052387259-726012486-skourletis.jpg

«Εάν δεν ήμουν γεννημένος μέσα στο θέατρο, αν δεν είχα δει παραστάσεις, αν δεν είχα θαυμάσει ηθοποιούς, ίσως και να μην περνούσε καν από το μυαλό μου να δώσω σε μια δραματική σχολή. Αρχικά μάλιστα δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Πέρασα στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να φοιτήσω, δεν με ενδιέφερε καθόλου και έτσι αποφάσισα με μεγάλη αμφιβολία να δώσω εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης. Ακόμη και όταν πέρασα, η ανασφάλεια για το τι θέλω να κάνω υπήρχε μέσα μου για καιρό. Πάνω σε μια αμφιβολία εγώ συνάντησα το θέατρο, το οποίο τελικά με μάγεψε», λέει στο Βήμαgazino.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved