Σίσσυ Τούμαση: Σαν να λέμε Emily in Paris! Η απίθανη ομοιότητα με την κόρη του  Φιλ Κόλινς, Λίλι
Showbiz

Σίσσυ Τούμαση: Σαν να λέμε Emily in Paris! Η απίθανη ομοιότητα με την κόρη του Φιλ Κόλινς, Λίλι

Κι όμως αν τις παρατηρήσεις μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Σίσσυ Τούμαση… σαν να λέμε Emily in Paris και η ομοιότητα με την κόρη του Φιλ Κόλινς, Λίλι Κόλινς είναι απίθανη!

Μπορεί την περασμένη σεζόν στο Μαύρο Ρόδο η ηθοποιός να είχε ξανθά μαλλιά όμως για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στο Προξενιό της Ιουλίας η Σίσσυ Τουμάση έβαψε τα μαλλιά της καστανά και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση στις ομοιότητες τους.

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που νομίζεις ότι «κάπου σε έχω ξαναδεί…». Και σε αυτή την περίπτωση των δυο ταλαντούχων κοριτσιών μπορεί κανείς να μιλήσει για κοινά χαρακτηριστικά.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Ποια είναι η Σίσσυ Τουμάση

toumasi-(2).jpg

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Το 2018 ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την καλύτερη ερμηνεία γυναίκας ηθοποιού, για το ρόλο της Χέντβιγκ, στην παράσταση «Η Αγριόπαπια», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου στο θέατρο Πορεία. Το 2019, τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας, στην ταινία «Το βάρος της θάλασσας» σε σκηνοθεσία Κωστή Αλεβίζου.

Ο ρόλος της στο Προξενιό της Ιουλίας

toumasi-(6).jpg

Η μεγάλη κόρη του Στασινόπουλου. Κακομαθημένη από τη μάνα της, ό,τι θέλει πρέπει και να το έχει. Προδίδει τη σχέση του Γρηγόρη και της Ιουλίας στον Ρήγα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved