Νίκος Κουρής: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύεται την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης
Showbiz

Νίκος Κουρής: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύεται την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που πήραν τώρα αυτή την απόφαση.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το μεσημέρι της Τετάρτης (25-10) ο Νίκος Κούρης είπε πως είναι σε φάση οργάνωσης και πως το μυστήριο θα τελεστεί στον Δεκέμβριο.

kouris-(3).jpg

«Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο», είπε και αποκάλυψε πως:

kouris-(2).jpg

«Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή της Τετάρτης (25-10)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved