«Δεν αντέχω να σε βλέπω να λάμπεις»: Το story της Σπυροπούλου με το «φίδι» και ο άγνωστος παραλήπτης
Showbiz

«Δεν αντέχω να σε βλέπω να λάμπεις»: Το story της Σπυροπούλου με το «φίδι» και ο άγνωστος παραλήπτης

«Μυστήριο» με το story της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια ανάμεσα σε διάφορες εικόνες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε κι ένα story το οποίο προφανώς έχει παραλήπτη που η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει.

konstantinaspyropoulou_1696353400_3205567116558216896_46518104-(1).jpg

«Ένα φίδι κυνηγούσε μια πυγολαμπίδα, όταν εκείνο ήταν έτοιμο να τη φάει, εκείνη το ρωτά: «Σου έχω κάνει κάτι;» «Όχι», απάντησε το φίδι. «Ανήκω στην τροφική σου αλυσίδα;»
«Όχι.», απάντησε ξανά το φίδι. «Τότε γιατί θέλεις να με φας;», ρώτησε. «Γιατί δεν αντέχω να σε βλέπω να λάμπεις», απάντησε ξανά το φίδι», αναφέρεται στο Story από μύθο του Αίσωπου.

spyropoulpu-story-fidi.jpg

Το story της Σπυροπούλου

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω. Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό.

konstantinaspyropoulou_1694454453_3189637599688023152_46518104.jpg

Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά… Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου. Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν. Βάζουν διάφορες πινελιές για να πούνε κάτι, ότι ήξεραν. Δεν ήξεραν. Λυπάμαι. Ακούω συνέχεια να λένε. Αρέσει να λένε…», δήλωσε πρόσφατα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved