Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τένιας Μακρή για τη «μάχη» με τον καρκίνο του μαστού
Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τένιας Μακρή για τη «μάχη» με τον καρκίνο του μαστού

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού σήμερα και στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σου Σου φιλοξενήθηκε η Τένια Μακρή

Η Τένια Μακρή σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μίλησε για τη "μάχη" της με τον καρκίνο του μαστού και πώς διαχειρίστηκε αυτή την περιπέτεια.

tenia-makri-exomologisi-karkinos-(2).jpg

«Τον καρκίνο μου τον βρήκα μέσα από την πρόληψη. Αυτό συνέβη το 2009 όταν κάθε καλοκαίρι, που τελειώνουμε με την τηλεόραση, είχα ρουτίνα στον εαυτό μου να πάω να κάνω τις εξετάσεις μου. Το 2009 λοιπόν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κάτι στο στήθος μου και ο γιατρός, ο οποίος το βρήκε αυτό, μου είπε «κάντε διακοπές, κα. Μακρή και γυρίστε να το κοιτάξουμε λίγο καλύτερα». Πραγματικά, πήγα διακοπές και γύρισα και μου είπαν ότι είναι καρκίνος.

Το άκουσμα του πρέπει να πω ότι δεν με ξάφνιασε αλλά εκείνο που είπα ήταν «και μετά;». Δεν με ξάφνιασε γιατί είχα ήδη προϊδεαστεί από το «κάτι υπάρχει εδώ, είναι καλύτερο να το κοιτάξεις». Βέβαια, δεν υπολόγιζα ότι μπορεί να ήταν καρκίνος, όταν όμως το άκουσα αυτό ξαφνιάστηκα θετικά. Με την έννοια του τι κάνω από εδώ και πέρα και οι δράσεις που κινήθηκαν επ’ αυτού.

tenia-makri-exomologisi-karkinos-(4).jpg

Ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησα ήταν η κόρη μου. Είχα πάει μόνη στον γιατρό μου, όπως μου είπε όταν κοίταξε τις εξετάσεις, είπα στην κόρη μου ότι «υπάρχει καρκίνος στο στήθος μου» και το ξάφνιασμα το δικό της ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Είναι ένα παιδί που δρα με το μέσα της και μου είπε, «μάνα τι θα κάνεις;». Είπα ότι θα κάνω εκείνο το οποίο λέει η επιστήμη και με τη βοήθεια του Θεού θα βγούμε σε μια άκρη», εξομολογήθηκε η ίδια.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved