Η κομψή σύζυγος του Μελέτη Ηλία,το casual σικ σύνολο της Λασκαράκη & το απίθανο μίνι της Γερονικολού
Showbiz

Η κομψή σύζυγος του Μελέτη Ηλία,το casual σικ σύνολο της Λασκαράκη & το απίθανο μίνι της Γερονικολού

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» με πρωταγωνιστή τον Μελέτη Ηλία και φυσικά ένα εκπληκτικό καστ.

Στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές αλλά και ηθοποιοί που θέλησαν να παρακολουθήσουν την ταινία.

1698249968024-244717296-8716_MELETIS_ILIAS_VASO_LASKARAKI_LEFTERIS_SOYLTATOS_23102023.jpg

Τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά «έκλεψε» η σύζυγος του Μελέτη Ηλία, Θέμιδα Βουτσινά η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα total white κοστούμι ενώ εξίσου εντυπωσιακές με τις στιλιστικές τους επιλογές ήταν και η Βάσω Λασκαράκη με το casual σικ σύνολό της αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα.

Δες ποιοι βρέθηκαν στα Village Cinemas στο The Mall Athens στη gallery

H περίληψη της ταινίας

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved